Customer Service Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Service Medewerker

16 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Operationeel & Service

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Kruimelpad

De baan

Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van de klantenorders en de daarbij behorende administratieve afhandeling. Je coördineert, binnen de bestaande afspraken, de uitvoering van de binnenkomende orders. Hiervoor heb je intensief contact met o.a. de klanten en opdrachtgevers, maar ook met de andere afdelingen van onze organisatie waar het de uitvoering van transporten of douanezaken betreft.

Je ziet toe op een correcte en tijdige uitvoering van de klantorders, meldt vrachten aan bij de vervoerders en controleert of de interne procedures worden nageleefd. Als Customer Service Medewerker verwerk, controleer en voer je orders in, conform de vastgestelde procedures. Daarnaast ben je in staat om eventuele problemen bij de uitvoering van klantorders tijdig te signaleren en hier oplossingen voor aan te dragen.

In deze dynamische functie verzorg je de dagelijks te verwerken orders en waar nodig communiceer je proactief met zowel de klant als je collega’s. Daarnaast initieer en voer je projecten uit ter verbetering van het customer service proces.