Customer Service Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Service Medewerker

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Van sieraden tot elektronica en van cursussen tot weekendjes weg. Allemaal producten en diensten met een gemeenschappelijke deler; aantrekkelijke kortingen die oplopen tot wel 90%!

De opdracht
De doorloop snelheid van onze deals is hoog waardoor er veel geïnteresseerden dagelijks een kijkje komen nemen op ons website. Voor alle vragen kunnen de bezoekers een beroep doen op onze klantenservice waar een team van enthousiaste servicemedewerkers dagelijks op alle vragen een antwoord hebben of daar naar op zoek gaan. Ze gaan voor een honderd procent tevreden klant, en niets minder.

Om de beste service te kunnen blijven bieden willen wij ons team tijdelijk versterken met een enthousiaste, stressbestendige en flexibele collega die naast het reguliere werk ook mee wil denken over het optimaliseren van onze processen. Denk daarbij aan het beheren van de Social Media accounts en verschillende review websites.

Het ideale profiel

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een klantcontact functie
  • 32 uur per week inzetbaarheid (beschikbaarheid in weekend is een grote pr é)

Aanvullend laat jij je het beste omschrijven als een enthousiaste doener die graag werkt in teamverband. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt tot slot een aangename telefoonstem.