Customer Happiness & Support Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Customer Happiness & Support Medewerker

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De vergrijzing van de bevolking, de verslechterde leefstijl en de toenemende chronische ziektelast vormen samen één van de grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. Verschillende gezondheidsfondsen en artsenorganisaties hebben hiervoor de krachten gebundeld in een e-Health platform, de Persoonlijke Gezondheidscheck ( www.persoonlijkegezondheidscheck.nl ).

“Samen werken aan een gezonder Nederland! Help jij mee om onze droom te bereiken?

“Jij, als onze nieuwe customer happiness & support medewerker komt ons jonge team versterken en helpt mee het commerciële resultaat van ons bedrijf te vergroten. Onze klanten verdienen de beste service, het beste advies en nét dat beetje extra. Heb jij ervaring in customer support en weet jij wat klanten nodig hebben? Heb je affiniteit met gezondheid en zet je je graag in voor andere mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

Als customer happiness & support medewerker zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de projecten bij onze klanten strak verlopen en dat de Persoonlijke Gezondheidscheck optimaal wordt ingezet in organisaties. Je onderhoudt het contact met onze klanten via diverse kanalen en je bent constant bezig met het verlenen van de beste support aan onze klanten en jouw collega’s. Het is jouw doel om onze klanten de allerbeste en meest memorabele customer service ervaring te geven die onze klant ooit heeft gehad. Jouw baan is een combinatie van commercieel, organisatorisch en administratieve taken.

Wat je allemaal doet in deze functie:

– Het opvolgen van leads d.m.v. klantafspraken en opstellen van offertes – Nabellen van leads, (kleine) bedrijven die interesse hebben in Persoonlijke Gezondheidscheck – Organisatorische en ondersteunende werkzaamheden voor projecten (gedurende alle fasen van de customer journey van deelnemers aan de Persoonlijke Gezondheidscheck) – Communicatiemateriaal (op maat) maken voor projecten – Organiseren van klant events – Contact onderhouden met klanten via diverse kanalen: e-mail, telefoon, live chat en social – Doelgericht werken aan het verhogen van de reactietijd, conversie en klanttevredenheid – Bewaken, ondersteunen en meedenken in de ontwikkeling en verbetering van onze Customer Happiness