Costumer Service Agent

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Costumer Service Agent

20 juni 2019 Geen categorie 0

Functieomschrijving

Costumer Service Agent

Houd je van toerisme, wil je je specialiseren in cruises en rondreizen en ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel en kom het Customer Service team Stip Reizen versterken!

Jouw functie
Als Customer Service Agent Stip Reizen ben je klantvriendelijk en servicegericht, je geeft advies, je beantwoordt vragen en brengt wijzigingen aan in boekingen. Je probeert iedere klant telefonisch of via de e-mail een persoonlijke en meedenkende manier zo goed mogelijk te helpen. Stip Reizen verkoopt (rivier)cruises, rondreizen, zonvakanties en speciale arrangementen naar bijvoorbeeld de Formule 1. Het aanbod wisselt continu, aan jou de taak de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Dit doe je onder andere door op de hoogte te blijven van het veelzijdige vakantie-aanbod.

Jouw werkomgeving
Je bent onderdeel van het dynamische team van Customer Service Agents van Corendon. Onze afdeling is zeven dagen per week bereikbaar. Je werkt minimaal 32 uur in de week, verdeeld over verschillende dag- en avonddiensten, volgens een maandplanning. Je werktijden zijn tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Onze afdeling is gevestigd in de Waarderpolder (Haarlem) en vormt samen met het Customer Service team in Antalya het hart van de touroperator Corendon. De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.