Coördinator Receptie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Coördinator Receptie

10 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ervaren Coördinator Receptie

Standplaats: Amsterdam

Over de organisatie

Ben jij het visitekaartje voor onze klanten op ons kantoor aan de Zuidas? En ben je een ervaren coordinator receptie? Reageer dan op deze leuke en uitdagende functie. De deadline om te reageren is 31 januari 2019.

Het verhaal van Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor het receptieteam in Amsterdam WTC zijn wij op zoek naar een ervaren coördinator receptie. Jij bent in die functie het visitekaartje voor onze klanten op ons kantoor aan de Zuidas. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor het team en meewerkend voorman/vrouw. Door jouw ervaring en flair kun je je collega’s meenemen in veranderingen en ga je voor excellente kwaliteit.

Op dit moment bestaat het team uit drie receptionisten, aangevuld met externe receptiehostesses en beveiligingsmedewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verwelkomen en ontvangen van onze gasten;
  • Het creëren van een gastvrij en ontspannen sfeer voor onze gasten;
  • Het nastreven van onze Customer Journey;
  • Het aansturen van het receptieteam en het voeren van functionerings- en beoordelingsgespreken;
  • Het verzorgen van administratieve en coördinerende werkzaamheden;
  • Het beschrijven en vastleggen van processen;
  • Het behandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer;
  • Het registreren en uitgeven van toegangspassen;
  • Het ondersteunen bij grote evenementen voor wat betreft de ontvangsten.