Coördinator Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Coördinator Klantenservice

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functie omschrijving

Bedrijf: LIVIT Orthopedie BV
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2019
Standplaats: Rotterdam

Staat klanttevredenheid bij jou centraal en word je blij van een coördinerende rol binnen van een team? Dan zijn wij op zoek naar jou als collega binnen onze klantenservice in Rotterdam. De klantenservice van Livit orthopedie zorgt voor een fijne klantbeleving door een professionele, vlotte en vriendelijke manier van handelen.

In deze rol organiseer je de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling en ben je, samen met je collega coördinatoren de spil tussen de medewerkers en Teamleider. Je zorgt voor procesbewaking zodat de werkzaamheden van het team efficiënt, doeltreffend en tot tevredenheid van de klant en het management worden afgehandeld.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste en klantvriendelijke afhandeling van inkomend telefoon/e-mailverkeer, bewaking van de gestelde doelen. Je draagt op inspirerende wijze bij  aan het realiseren van KPI’s  en durft mensen aan te spreken op een goede manier. De kernwaarden van Livit, Samen, Betrokken, Gedreven en Trots staan hier centraal.

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die verder helpt bouwen aan dit mooie team.  Je bent een toegankelijke persoonlijkheid, toont het voorbeeld van gewenst gedrag, hebt affiniteit met LEAN en weet mensen van nature aan je te binden. Door jouw ervaring en praktische aanpak weet je het team te enthousiasmeren en het rendement te verbeteren.

Belangrijke focusgebieden zijn:

  • Optimaliseren van klantgerichte telefoongesprekken, productiviteit van de medewerker
  • Continue aandacht voor en actie op procesoptimalisatie van het team en het verbeteren van de conversie
  • Coaching on the job: optimaliseren gesprekstechnieken
  • Zorgdragen voor een goede werksfeer, teambuilding en het optimaliseren van de productiviteit
  • Zorgdragen voor de kwaliteit op de afdeling
  • Opstellen van dagroosters
  • Toezien dat bestaande procedures en werkinstructies worden gehanteerd
  • Het altijd beter willen doen dan de dag van gisteren en het initiatief nemen in verbetervoorstellen.

 

Wij vragen – Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante callcenter ervaring  in een coördinerende rol binnen een B2C-omgeving. Je hebt aantoonbaar ervaring met proces-optimalisatie en  ruime ervaring met coaching van medewerkers. Daarnaast ben je een klant- en resultaatgericht en beschikt over een HBO werk- en denkniveau. 
Wij bieden – Een afwisselende baan in een flexibele, innovatieve en snelgroeiende organisatie waar volop ruimte is voor zelfontplooiing en opleidingen. Tevens ontvang je een goed marktconform salaris en heb je 38 verlofdagen op fulltime basis. Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken. Dat doen we met hulpmiddelen, advies en begeleiding én met oprechte aandacht. Zodat onze klanten weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen. Werken bij Livit betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven!

 

Info – Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije Hofman via emailadres mhofman@livit.nl