Consultant

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Consultant

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Getaway Travel zoekt een Noord-Amerika consultant die onze bezoekers, nieuwsbrieflezers en social media-volgers adviseert over de reis of reisorganisatie die het beste past. Je kent de ins en outs van Amerika en deelt je kennis graag met anderen.

D aarnaast stel je overzichten samen met de beste verre reizen en aanbiedingen van dit moment. Je plaatst en onderhoudt informatie over reisproducten en reisorganisaties. En werkt nauw samen met je teamleider en Getaway-collega’s om een gloednieuw concept tot een succes te maken.

Wie zijn wij?

Getaway Travel specialiseert zich al bijna vijftien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites. We ontwerpen en onderhouden websites over verre landen en continenten, zoals Amerika.nl , NoordAmerika.nl , Australie.nl , Indonesie.nl , Afrika.nl en ZuidAmerika.nl . Dagelijks inspireren we vele reisliefhebbers om de wereld over te reizen. Want dat doen we het liefst, inspireren.

Naast inspireren, willen we iets terugdoen voor de aarde. Daarom delen reizigers op GetawayTravel.nl dagelijks reviews, foto’s en video’s die wij omzetten in een donatie aan ons goede doel Justdiggit. Deze organisatie helpt de aarde een stukje groener te maken Hier vind je meer over onze samenwerking.

Ons bereik

Met meer dan 325.000 Facebookvolgers, 350.000 nieuwsbriefabonnees en 4.500.000 bezoekers per jaar is Getaway Travel een van de grotere online organisaties in de reiswereld.

Kennis delen en opleiden

Naast ons reisplatform, hebben we een eigen opleidingsinstituut: de Getaway Academy . Hier leiden we mediatalenten die affiniteit hebben met de reiswereld op. Vooraanstaande bloggers, socialmedia-experts, fotografen en videomakers uit de reisbranche verzorgen de stages en workshops. Waarom we dit doen? Omdat we onze kennis graag delen. Maar vooral omdat we de continue stroom van reisfanaten over de vloer en de goede vibe die dit met zich meebrengt waarderen.