Collega’s

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Collega’s

18 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ongelimiteerd wintersportplezier met collega’s

Ongelimiteerd wintersportplezier met collega’s

Niet langer op de bierfiets door de stad, maar een overheerlijke Schnaps proeverij in de plaatselijke après-skibar. Niet meer paintballen in het bos, maar rodelen in de schemering van de maan. Dat kan op minivakantie naar de sneeuw! Al jarenlang organiseert Summit Travel succesvolle bedrijfsuitjes naar de sneeuw. En de meeste zijn letterlijk en figuurlijk één groot feest.

Er wordt geskied, heerlijk genoten van het eten op de piste en drank vloeit ’s avonds rijkelijk tijdens de après-ski. Vele bedrijven hebben met z’n allen een gezellige tijd, werken aan een optimale teamspirit en plukken daar de vruchten van eenmaal terug op kantoor. De sfeer is beter, je weet wat je aan elkaar hebt en je hebt bovenal een geweldige tijd met elkaar gehad die nog jarenlang blijft nasudderen. Want was je er niet bij, dan heb je een kans gemist.

Geen reis hetzelfde

Elk bedrijf en elk team is uniek en daar hoort een reis op maat bij. Summit Travel zorgt ervoor dat het beste skigebied, hotel en andere wensen samenkomen in de reisbestemming van de groep. Daarnaast kan er vervoer naar de bestemming geregeld worden en is het geen probleem om skipassen van te voren te boeken. Zo zorg je er dus samen met Summit Travel voor dat een zorgeloze minivakantie gegarandeerd is. Hoewel, het is wat je er zelf van maakt.