Centralist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Centralist

10 januari 2019 Vacatures 0

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ben jij servicegericht ingesteld en zoek je een baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Vind je het daarnaast een uitdaging om mensen telefonisch te woord te staan en de juiste oplossingen aan te bieden? Dan hebben wij een leuke baan voor je bij de Technische Universiteit in Delft!
Als centralist ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoonlijnen onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt gebruik van geavanceerde systemen, die je in staat stellen om snel te handelen in geval van een calamiteit of een inbraak. Bij deze werkzaamheden is alles gericht op het servicegericht afhandelen van de telefoonlijnen. Je voert de regie over de uit te voeren werkzaamheden locatie breed en stuurt hierbij een team van beveiligers aan. Je leeft je makkelijk in in anderen die je te woord staat, schakelt snel en houd je hoofd koel. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!
Naast je werk als Centralist vervul je de rol van Biker. Hierbij werk je op de fiets en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controle, opening- en sluitrondes. Je bent samen met je collega’s constant zichtbaar aanwezig op het terrein van de Technische Universiteit.