Caissière

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Caissière

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Past deze baan bij jou?

Minimaal 16 jaar oud

Minimaal 3 en maximaal 6 uur per week beschikbaar

Wat ga je doen?

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de gevraagde werktijden in bovenstaand rooster.

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld. Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

Wat ga je verdienen?

Van Limburg Stirumstraat 44, Amsterdam 1051BC

Parttime baan

Grote Krocht 1, Zandvoort 2042LTOns sollicitatieproces in het kort

Online sollicitatie formulier

1e gesprek (en optioneel 2e gesprek)

Overeenkomst

Wat zeggen anderen over ons?

Glassdoor logo3.9

Aanbevelen bij een kennis

Cultuur en waarden 3.7 Balans werkprofiel 3.7 Vergaderingen en arbeidsvoorwaarden 3.9

Wat zeggen onze medewerkers?

BorisAlbert Heijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek aan de recruitmentsite werk.ah.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag, waaronder klikgedrag en individuele bezoekgedrag, binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Hiermee kunnen wij en derde partijen de inhoud van de website aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.