Business Travel Consultant (Implant Huis ter

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Business Travel Consultant (Implant Huis ter

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Business Travel Consultant (implant Huis ter Heide)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het team wil komen versterken bij onze klant op locatie in Huis ter Heide. Het is een uitdagende en veelzijdige functie bij Defensie, waarbij je alle reisaanvragen zelfstandig van A-Z verwerkt.

Het bedrijf en de cultuur

VCK Travel is een Nederlandse onderneming met 250 medewerkers en 7 kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

We hebben een goed HR beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, regelmatig een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer.

De functie en de inhoud

Voor onze implant in Huis ter Heide zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven adviseur. Omdat jij de reisaanvragen van reizigers van A-Z verwerkt, zijn jouw werkzaamheden zeer divers en is geen enkele dag hetzelfde. Niet alleen treinreserveringen of hotelboekingen, maar ook vluchten, visa, facturatie en kwaliteitscontroles behoren tot jouw takenpakket. Samen met jouw collega’s streef jij ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen en houd je rekening met de specifieke wensen van de klant. Met een gezonde dosis humor en optimisme pas je goed in het gezellige team van collega’s die jou graag willen ontmoeten.

De arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris
 • Fulltime werkweek van 38,75 uur
 • 29 vakantie dagen
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
 • Een dynamische en levendige werkplek
 • Een hecht team met gezellige collega’s

Jouw bagage

 • Toeristische opleiding op MBO-niveau
 • Je bent bekend met Amadeus (of ander GDS)
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als IATA medewerker (niveau FAT1/AFT2)
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beschikt over zeer goede kennis van het Nederlands en Engels

Belangstelling? Stuur ons een WhatsApp

Wij maken graag eens kennis met je! Om het nog gemakkelijker te maken, kan je bij ons ook solliciteren via WhatsApp. Handig toch? Stuur via WhatsApp jouw naam, e-mailadres, CV en de functietitel naar en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HRM via: . Wij vertellen je graag meer over de functie. Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten, dus laat ons van je horen!