Buitenland Klantenservice Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Buitenland Klantenservice Medewerker

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Werken in het buitenland – Klantenservice medewerker Bol.com

  • Apeldoorn
  • 32 – 40 uur

Prachtige gebergten, historische steden en witte stranden: je vindt het allemaal in Portugal! Wat is er mooier dan een vakantiebestemming veranderen in een definitieve bestemming? Het is nu mogelijk bij Teleperformance! Bekijk snel de vacature en solliciteer!

Werklocatie: Lissabon, Portugal

Stel, je wordt wakker met een heerlijk zonnetje op je gezicht. Je kijkt uit je raam en ziet een strakblauwe lucht. Met het geluid van de zee op de achtergrond zet je een heerlijk kopje koffie, die je buiten in het zonnetje opdrinkt. Klinkt als een droom toch? Door te werken als klantenservice medewerker voor Bol.com kun je van deze droom werkelijkheid maken!

Wat is Bol.com?

Bijna iedereen die ooit iets online heeft besteld, heeft weleens iets besteld bij Bol.com. Het is de winkel van ons allemaal: of je nu een nieuwe sportoutfit of computer wilt, bij Bol.com ben je aan het juiste adres.

Waar ga je werken?

Lissabon, 25 graden, zon, zee en strand. Do we need to say more? 😉 Teleperformance heeft ongeveer 10.000 werknemers van over de hele wereld, dus bereid je voor op veel nieuwe vriendschappen! Volg samen met je vrienden de activiteitenkalender van Teleperformance: er worden bijna dagelijks activiteiten georganiseerd. Van feesten tot gezellige barbeques.