Boekverkopers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Boekverkopers

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

CB Vervoer ISBN.nl

Zoek je graag met je collega’s naar de beste oplossingen voor de klant? Dan is dit de functie voor jou. CB is op zoek naar een enthousiaste fulltime Medewerker Customer Service die ons team voor boekverkopers in Culemborg komt versterken.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten. Deze kunnen gaan over leveringen, facturen, offertes, afwijkende bestellingen, het digitale bestelsysteem en nog veel meer. Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing. Hier komen jouw resultaatgerichtheid en flexibiliteit goed bij van pas.

Je werkt graag samen met anderen – je bent betrokken bij en ge├»nteresseerd in het werk van je collega’s en waardeert een open, informele werksfeer.

Wie zoeken we?

De juiste kandidaat heeft een MBO+ | HBO werk- en denkniveau en ongeveer 3-5 jaar ervaring met klantencontact in een B2B klantenservice omgeving, waar telefonisch contact en administratie onderdeel uitmaken van je functie.

Werken bij CB is geen dag hetzelfde. De ene dag zorg je dat een levering op een speciale plek wordt afgeleverd en de volgende dag help je een nieuwe boekverkoper bij een goede aansluiting bij CB. Je bent dan ook gek op afwisseling in je werk en kunt razendsnel schakelen tussen projecten en prioriteiten. Je werkervaring in een B2B klantservice komt hier goed bij van pas. Je hebt goede kennis van Outlook/Word/Excel. Kennis van Salesforce is een pre.

Wat bieden we?

CB is een echt mensenbedrijf. De kwaliteit en motivatie van onze medewerkers zijn mede bepalend voor de het succes van onze klanten. Juist daarom hechten we veel waarde aan een prettige werksfeer, persoonlijke en professionele ontwikkeling.