Bijbaan Sales

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Bijbaan Sales

12 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij leergierig en klantgericht? Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan die goed te combineren is met jouw studie én die goed staat op jouw CV? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Maxaro is per direct op zoek naar studenten die ervaring willen opdoen als Sales Medewerker. In deze verkoop functie adviseer jij klanten bij de aankoop van een badkamer, keuken of vloer. Je hebt een zeer afwisselende functie met zowel klantcontact in onze showroom, het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes en het administratief verwerken van orders en klantgegevens.

Je wordt opgeleid door onze trainers en krijgt toegang tot de Maxaro Academy zodat je over voldoende productkennis en salesvaardigheden beschikt om onze klanten en jezelf maximaal te laten slagen!

Wil jij met ons meegroeien? Wij bieden je de kans om jezelf te bewijzen op onze verkoop afdeling en door te groeien binnen onze organisatie. Of je nu voor 2 jaar of 10 jaar bij ons blijft, je legt in ieder geval een goede basis voor de rest van je carrière!