Bibliotheekmedewerker Flexteam

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Bibliotheekmedewerker Flexteam

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Een flexteam functie met wisselende werktijden en –locaties

De Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud. De Bibliotheek fungeert als platform voor de samenleving en verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, lenen, taal, leren, werken en persoonlijke ontwikkeling.

Waar de rol van de Bibliotheek in het verleden hoofdzakelijk lag bij ‘lezen en lenen’, verschuift deze steeds meer naar een maatschappelijke en educatieve organisatie met een positie midden in de samenleving. Naast een ontmoetingsplek is de Bibliotheek ook actief binnen de domeinen Jeugd en Onderwijs, Zelfredzaamheid en Participatie, Persoonlijke Ontwikkeling én op het gebied van Cultuur- en Kunsteducatie.

Wat ga je doen

Jij bent op invalbasis de gastvrouw/heer van de bibliotheek en helpt bezoekers op weg in   zowel het digitale als het fysieke media–aanbod. Heb je een brede algemene belangstelling en interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen? Ben je klantgericht, digitaal vaardig, actief, vrolijk en representatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je vervangt zelfstandig en flexibel de vaste medewerkers. Je bent de gastvrouw/heer van de bibliotheek. Je ontvangt (eventueel samen met een vrijwilliger) de bezoekers en zorgt voor een prettige sfeer en een prettig verblijf. Je bent het visitekaartje van de bibliotheek.