Begrip

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Begrip

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wegens personeelstekort door ziekte zijn wij momenteel slechter bereikbaar. Het kan wat langer duren voor je ons te pakken krijgt via de telefoon en ook kan het langer duren voor je reactie krijgt op je mail.
We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, ook klanten die bij ons op bezoek komen, maar het is nu even behelpen, dus daarvoor vragen wij jullie begrip.

Ons excuses voor het ongemak!

Dierenopvangcentrum Hokazo

Stichting Hokazo bestaat uit een dierenopvangcentrum en dierenambulance. Wij zetten ons in voor de opvang, verzorging en herplaatsing van honden en katten die zwervend op straat worden gevonden of waarvan de eigenaar afstand heeft gedaan. Hokazo heeft een klein aantal betaalde krachten in dienst, maar het merendeel van het werk wordt gedaan door vrijwilligers. We ontvangen geen subsidie van de overheid of financiële bijdrage van de Dierenbescherming en zijn dus grotendeels afhankelijk van donaties van dierenvrienden.

Huisdier vermist?

Klik op de knop om naar onze vermissings website te gaan.
Hier vindt je een overzicht van alle dieren die bij Hokazo zijn binnengekomen.

Onze dieren

Klik op de knop voor een overzicht
van al onze dieren die bij ons in het opvangcentrum verblijven.

Help ons

Help ons als vrijwilliger, zelfs al is het maar een paar uur per week, kun je veel voor ons betekenen.

Asieldier van de week: Igoa

Igoa is een ontzettend lief en zachtaardig meisje van juni 2018. Ze is bij ons binnen gebracht omdat het mensen op viel dat ze wat moeilijk liep. Na uitgebreid onderzoek kwamen we er achter dat er een klein scheurtje in een spier van haar schouder zat. Ze is in een pleeggezin helemaal hersteld en nu op zoek naar een gouden mandje. Igoa is nog wat verlegen maar wel ontzettend lief. Ze is gek op knuffelen en als ze je eenmaal vertrouwd is ze een super maatje. Als ze eenmaal over de drempel is wil ze ook heel graag spelen. Igoa houd niet van drukte en veel prikkels, we zoeken daarom voor haar een rustig huisje zonder kleine kinderen en andere huisdieren omdat ze zich dan het fijnst voelt! Kun jij dit haar bieden? Stuur dan een mail naar zodat je haar kunt ontmoeten.

Help jij mee met onze crowdfunding projecten?

De zomer drukte neemt toe en er vallen veel jonge vogeltjes uit de bomen. Helaas zijn er door de tijd heen een aantal van onze vervoersmandjes gesneuveld en kunnen we dus hard nieuwe gebruiken.
Ook het aantal kittens groeit gestaagd door en gaat het dus erg hard met het kittenvoer. We hopen dat jullie ons weer kunnen en willen helpen en we zijn jullie daar ook erg dankbaar voor.

Helpen jullie weer mee sparen?

Wij zoeken nieuwe collega’s

Dierenopvangcentrum Hokazo in Uden is voor de zaterdag op zoek naar enthousiaste en communicatief vaardige vrijwilligers voor:

1. Klantencontact katten: rondleiden en adviseren van klanten
2. Administratie: beantwoorden van de telefoon en licht administratief werk
Wat ga je doen?

Als vrijwilliger Klantencontact katten ben je het aanspreekpunt voor bezoekers die op zoek zijn naar een kat. Je ontvangt klanten die binnenkomen en leidt hen rond langs de katten. Je adviseert de klanten over de aanschaf van een kat en helpt hen bij het maken van een juiste keuze.

Als vrijwilliger Administratie beantwoord je de telefoon en handel je eenvoudige (standaard)vragen zelfstandig af. Voor overige zaken verwijs je naar één van de vaste medewerkers. Daarnaast voer je licht administratief werk uit, waaronder het invoeren van nieuw binnengekomen dieren in het administratiesysteem en het plaatsen van dieren op de vermissingssite.

Functie-eisen:

• Affiniteit met honden en katten en dierenwelzijn.
• Sociaal en communicatief vaardig, representatief, klantgericht, professionele werkhouding en integer.
• Zorgvuldig kunnen werken en enige ervaring hebben in het uitvoeren van administratief werk en het werken met een computer (geldt alleen voor de vrijwilliger Administratie).
• Bereidheid om de dieren die in het asiel verblijven te leren kennen (geldt vooral voor de vrijwilliger Klantencontact katten).
• Bereidheid tot het verwerven van kennis voor het uitoefenen van (één van) deze functies.

Werktijden

Zaterdag (bij voorkeur) van 10.00 tot 16.00 uur. Andere dagen, met uitzondering van de dinsdag en zondag, zijn eventueel ook mogelijk (van 12.00 tot 15.30 uur).

Wat bieden wij?

Een uitdagende en inspirerende omgeving, veel dankbaarheid van leuke collega’s en veel liefde van enthousiaste viervoeters.

Houd jij van dieren, heb je enige kennis van (honden en) katten en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren naar één van deze functies! De functies kunnen ook gecombineerd worden uitgevoerd of gecombineerd worden met bijvoorbeeld het socialiseren van bange katten.

Voor deze vacatures geldt een sollicitatieprocedure. Heb je interesse, stuur dan een e-mail met daarin je gegevens, motivatie, opleiding en werkervaring naar . Voor meer informatie kun je tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met beheer, via tel. .

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat dieren die in een asiel terecht komen, gedoemd zijn te sterven als er na een bepaalde tijd geen nieuw baasje voor ze gevonden wordt. In dierenopvangcentrum HoKaZo is dit beslist niet zo: wij geloven in een eerlijke kans voor elk dier. Ook voor dieren die vanwege hun gedrag, handicap of leeftijd wellicht wat minder makkelijk te herplaatsen zijn. Wij kiezen voor een beleid dat op de eerste plaats zorgdraagt voor een diervriendelijk leven en hebben een strikt anti-inslaapbeleid.