Baliemedewerkers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Baliemedewerkers

18 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De Vishal is een expositieruimte voor hedendaagse kunst op een fantastische plek midden in Haarlem. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, die het verrassende kunstaanbod in de Vishal graag actief helpen uitdragen.

Vind je het leuk om bezoekers te ontvangen en te informeren en heb je affiniteit met kunst? Of ken je enthousiastelingen die dat zouden willen? Laat het ons weten. We bieden je een leuk team van vrijwilligers, exclusieve tentoonstellingspreviews met artist talk, interessante activiteiten en eens per jaar leggen we je in de watten.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar of laat bij de balie je naam en telefoonnummer achter en we nemen contact met je op!

11 juni 2019

Na 8 jaar is het werk van Erik de Bree weer te zien in Haarlem. Tijd voor een hernieuwde kennismaking. Bij het het ontstaansproces van zijn werken draait het net zoveel over afbreken als over opbouwen. In al zijn series, waarvan bij sommigen behang het hoofdbestanddeel is en bij anderen acrylverf, ontstaat het uiteindelijke beeld altijd door […]

Naar overzicht

Kunstenaarsvereniging De Vishal
Grote Markt 20
2011 RD Haarlem