Baliemedewerker Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Baliemedewerker Receptionist

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ken je ons al? Frames realiseert voor haar klanten gespecialiseerde olie- en gasbehandelingssystemen, vanaf het ontwerp tot en met de installatie en/of inbedrijfsstelling. Onze klantenlijst omvat nagenoeg alle grote olie- en gasbedrijven in de wereldmarkt. Daarnaast zijn we actief op de markt van renewable energy. Met een hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn en 5 kantoren wereldwijd zijn wij dagelijks actief bezig met het realiseren van onze purpose: working together to energize the world.
Jij kunt bijdragen aan het realiseren van die purpose!
Vanwege de vakantieperiode en afwezigheid van collega’s hebben wij jouw hulp nodig! Solliciteer nu op onze vacature voor:

Baliemedewerker / Receptionist (oproepbasis)

Leuk! Wat ga ik doen?
Als baliemedewerker / receptionist ben je het eerste aanspreekpunt van Frames zowel telefonisch als aan de balie. Je ontvangt de bezoekers, klanten, leveranciers en collega’s met een glimlach. Je bent ten slotte het visitekaartje van Frames! Je verwijst hen naar de juiste persoon binnen de organisatie. Je ontvangt bezoekers met een lekker kopje koffie of thee en je verstrekt relevante informatie. Jouw doel is om iedereen zo goed mogelijk te helpen en je bent daarom zeer klantgericht. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw pakket:

  • Je beantwoordt de telefoon, verbindt door en neemt zo nodig berichten aan;
  • Je hoort klachten/signalen aan en lost dit op, of stuurt deze intern door;
  • Je maakt afspraken en reserveert beschikbare kamers;
  • Je zorgt ervoor dat procedures betreffende alarm, veiligheid en beveiliging duidelijk zijn en zorgt voor de uitwisseling van relevante informatie hierover met collega’s en bezoekers;
  • Lichte administratieve taken zoals postbehandeling en bijhouden van de mailbox.