Baliemedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Baliemedewerker

10 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

De ASVA studentenbalie is op zoek naar een nieuwe medewerker ! Lijkt het jou leuk om als bijbaantje de studentenvakbond van Amsterdam te ondersteunen?

Voor studenten biedt de studentenbalie het eerste contact met de ASVA studentenunie. Samen met een team van 4 baliemedewerkers en de andere ASVA-medewerkers zet je je keihard in om Amsterdamse studenten te helpen. Studenten kunnen bij de studentenbalie terecht met uiteenlopende vragen over het Amsterdamse studentenleven; van het zoeken van huisvesting tot het vinden van de juiste studieverenigingen . Ook biedt de studentenbalie verschillende diensten aan, denk hierbij aan een fietsverkoop en uitleen van verschillende producten. Als baliemedewerker zorg je ervoor dat onze diensten goed worden uitgevoerd. Zo ben je het gezicht van de organisatie, maar ben je ook een centrale ondersteuner van de andere medewerkers en sta je midden in de organisatie.

De ASVA studentenunie is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en openbaar vervoer, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.