Assistent Intake en Service

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Assistent Intake en Service

11 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Als assistent intake & service kan jouw handelen echt het verschil maken. Jouw handelen heeft direct invloed op het imago van en vertrouwen in de politie. Heb jij een heldere en duidelijke telefoonstem? Ga jij goed om met emotionele meldingen die impact (kunnen) hebben? Voor het Regionaal Service Centrum (RSC) van Rotterdam zoeken wij behulpzame en betrokken collega’s.

Plaatsnamen: Organisatieonderdeel: Vakgebied: Niveau: Plaatsnamen: Rotterdam Organisatieonderdeel: Rotterdam Vakgebied: Service Niveau: MBO 2Wat ga je doen?

Het RSC is 24/7 bereikbaar. Het is een dynamische afdeling waar de telefoon eigenlijk nooit stil staat. Het uitgangspunt is om zo goed én zo snel mogelijk burgers met hun vraag te helpen. Over het algemeen is de reden waarom burgers contact zoeken met de politie niet leuk. Je kunt dan ook te maken krijgen met verschillende emoties. Als assistent intake & service sta je mensen telefonisch te woord en neem je aangiften op, dat is de basis van de functie. Terwijl je aan de telefoon bent, verwerk je de informatie in de systemen waarmee wij werken. Ons team ontvangt circa 1500 telefoontjes per dag, dus de werkdruk is hoog. Naast het voeren van telefoongesprekken zorg je voor het inplannen van afspraken voor aangiften en verwerk je (internet)aangiften. Het RSC, en daarmee ook de assistent intake & service, heeft dus een belangrijke taak; zij moet er voor zorgen dat een verzoek of vraag direct op de juiste plek terecht komt. Daar heeft de hele organisatie profijt van.