Assistent Intake en Service

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Assistent Intake en Service

18 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Werken bij het Regionaal Service Centrum (RSC) in Amsterdam. De plek waar het politienummer 0900-8844 nooit stil staat en via internet en social media de druk constant hoog is om goed en snel mensen te helpen met hun vraag of melding. Het RSC zoekt nieuwe collega’s die het contact met de politie en de serviceverlening een frisse impuls willen geven. Ben jij stressbestendig, alert en sta je stevig in je schoenen? Kom ons dan versterken!

Plaatsnamen: Organisatieonderdeel: Vakgebied: Niveau: Plaatsnamen: Amsterdam Organisatieonderdeel: Amsterdam Vakgebied: Service Niveau: MBO 2Wat ga je doen?

Het RSC van Eenheid Amsterdam is het voorportaal van de politie in het contact met de burger. Het is een dynamische afdeling waar de telefoon eigenlijk nooit stil staat. Ons team ontvangt circa 1.000 telefoontjes per dag, dus de werkdruk is hoog. Het uitgangspunt is om zo goed én zo snel mogelijk burgers met hun vraag te helpen, waarbij je te maken kunt krijgen met verschillende emoties. Als assistent intake & service sta je mensen telefonisch te woord, handel je (digitale) meldingen af, plan je afspraken voor aangiftes en verwerk je internetaangiftes. Het is mede jouw taak om ervoor te zorgen dat een verzoek of vraag direct op de juiste plek in de organisatie terecht komt. Daar heeft de burger en de gehele organisatie profijt van.