Area Lead Support B2B

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Area Lead Support B2B

24 oktober 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

WhatsApp logo Mail

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat jij er voor zorgt dat meer dan 100.000 klanten, partners en developers die met Rabo oplossingen werken elke dag verrast en verblijd worden met proactieve service en een best in class customer experience. Jij kan dit verschil maken door als Area Lead B2B Fulfillment Support & Upsell klanten te supporten die de verschillende proposities afnemen. Dit doe je end to end; van het proces van klant worden, aftersales, cross-sell mogelijkheden spotten en alles wat nodig is om de beste service te verlenen aan het hele ecosysteem om de Rabobank heen. Dit alles in een moderne open banking wereld. Je krijgt er energie van als je ziet dat alle 3 de teams binnen jouw area er alles aan doen om onze klanten een ‘delightful customer experience’ te geven.

 • Onderdeel van MT B2B Services Tribe
 • Bepalen van de visie en strategie voor de dagelijkse experience van meer dan 100.000 klanten, partners en developers
 • Tooling, inrichting, workforce en inspiratie voor de gehele supportcluster binnen B2B Services
 • Jij bepaalt volledig hoe wij als B2B services Rabobank als beste support organisatie in de ontluikende open banking wereld gaan neerzetten
 • Prioriteiten bepalen binnen de Area Fulfillment Support & Upsell waarbij je rekening houdt met de end-2-end objectives van de tribe.
 • Leidinggevende en HR manager voor alle aspecten van de dagelijkse dienstverlening in samenwerking met het MT B2B Services: product, sales, support, marketing etc. Samen bepalen we de richting van de toekomst van de bank

Samenwerken is de manier waarop we werken. De Tribe B2B Services bundelt de krachten om makkelijk te integreren betaal-, identificatie- en datadiensten aan bedrijven aan te bieden. Hierbij neemt de Tribe de rol van Payment Service Provider (PSP’er), Digital Identity Service Provider (DISP) en Data Services Provider in. Met jou erbij als Area Lead B2B Fulfillment Support & Upsell staat de teller van de Tribe op 120 diverse collega’s waaronder:

Nico Strauss, Tribelead B2B Services: ‘Voor het eerst bundelt Rabobank met B2B services alle diensten die van belang zijn voor open banking: Payments, ID en Data services. Niet alleen op product niveau, maar alle disciplines zullen voor het eerst samen een hechte club vormen. Sales, product, developers, marketing en support: als onderdeel van het MT van deze Tribe help je mee om het gezicht van de bank te zijn in dagelijkse interactie van alle klanten die actief zijn in dit speelveld. Een uitdagende rol waarin je de kans krijgt om bepalend te zijn voor de customer experience van de Rabobank in de wereld van open banking.


Met jouw talenten

Dat klantgerichtheid, ondernemingszin, pro-activiteit en ambitie onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Als leider binnen de Rabobank neem je verantwoordelijkheid, faciliteer en inspireer je het team, zoek je actief in- en extern de samenwerking op en maak jij het verschil voor de community. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

 • Je bent in control: jij richt de supportcluster in zodat alle onderdelen van de Tribe B2B Services continu weten hoe we ervoor staan en hoe we beter moeten worden
 • Je bent ambitieus: B2B services moet de beste customer experience neerzetten die er is. Je bent niet gerust om operationeel te zijn, je wilt altijd een betere service verlenen
 • Je bent commercieel: samen met je team spot je nieuwe kansen en vertaal je klantproblemen in nieuwe oplossingen. Dit doe je in partnership met de areas sales en product en het leadership van B2B services
 • Je bent een leider: je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende van een commerciële afdeling. Ervaring als leidinggevende bij een e-commerce bedrijf/afdeling en/of een contactcenter is een pré.

Bij de Rabobank
Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.
 • In een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen hebben hun thuisadministratie op orde te krijgen.
 • Samen met Vluchtelingenwerk Nederland helpen we 1.500 vluchtelingen bij het vinden van een goed passende baan.

Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brut maandsalaris tussen € 5.273 en € 7.533 (schaal 11);
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding ;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Area Lead B2B Fulfillment Support & Upsell. En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

Handig om te weten:

 • Reageer via de “Solliciteer nu” button. Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Nico Strauss, Tribe Lead B2B Services, via of .
 • , recruitment, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via .
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link .
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!