Allround Reisspecialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Allround Reisspecialist

6 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Each keyword should be at least three characters long.

Openingstijden ×

Allround Reisspecialist

Zijn het zoeken en boeken van stedentrips, zonvakanties en wintersporten jouw favoriete bezigheden? Of vind je het samenstellen van zonvakanties, rondreizen en cruises nog véél leuker? Maak je graag deel uit van een super leuk team met gedreven reisfanaten? Zorg je er graag voor dat het de klant aan niets ontbreekt en verzorg jij elke keer opnieuw een droomvakantie?

Stop met het zoeken naar de juiste vacature, deze heb je zojuist gevonden! Lavida Travel biedt je een fantastische afwisselende uitdaging als Allround Reisspecialist op ons kantoor in Almere.

Lavida Travel is onderdeel van Reas Travel Group. Reas Travel Group bestaat uit een groep reisfanaten die zich iedere dag weer voor de volle 100% inzetten om een droomvakantie te helpen verwezenlijken. Onder de Reas Travel Group vallen maar liefst 9 verschillende merken binnen de reisbranche. Gezamenlijk hebben wij al meer dan 10 awards gewonnen, waaronder ‘Beste Reisbureau van Nederland’ en maar liefst 5 Zoover Awards! Prijzen en titels waar wij heel erg trots op zijn!