Allround Medewerk(st)er

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Allround Medewerk(st)er

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Kassa- allround medewerk(st)er (24-38 uur)

Kassa- allround medewerk(st)er (24-38 uur)

Voor vestiging Oss zijn wij op zoek naar een kassamedewerk(st)er. Als kassamedewerker m/v ben je niet alleen verantwoordelijk voor het netjes afhandelen van kassatransacties, maar ook dat je diverse afdelingen ondersteund met hand- en spandiensten. Een zéér gevarieerde baan waarbij je in het voorjaar en de zomer goederen mee verwerkt voor de buiten- en tuinafdeling, en richting het najaar met het verwerken van goederen voor het interieur en de kerstperiode.
Als kassamedewerk(st)er draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijbehorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten zodat ze graag bij Tuincentrum Coppelmans terugkomen. Een uitdagende en boeiende functie, met een aangename werksfeer in een dynamisch bedrijf in volle expansie.

Profiel:
Ben jij die enthousiaste harde werker met affiniteit met de tuincentrumbranche? Ben je klantvriendelijk en accuraat? Dan zijn we op zoek naar jou! In overleg is de beschikbaarheid te door de weeks te bespreken waarbij vast staat dat deze functie altijd vraagt om te werken op zaterdag of zondag (een van beide dagen).

Wij bieden:
Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. De honorering is conform de Tuincentrum CAO en ervaring.