al POR Mayor

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

al POR Mayor

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Servicio al cliente

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de fashion business? Ben jij commercieel ingesteld en klantvriendelijk? Ben jij fulltime beschikbaar, pro-actief en woon jij in de omgeving van Ede? Lees dan snel verder, want wellicht is deze baan iets voor jou!

Bedrijfsomschrijving:

Yehwang Product Imports International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires binnen Europa. Wij zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en hebben op dit moment per direct een nieuwe functie beschikbaar voor een klantenservicemedewerker. De functie zal ingevuld worden op ons hoofdkantoor in Ede.

Functieomschrijving:

Je helpt klanten bij diverse vragen die zij hebben over onze producten. Je zorgt ervoor dat je de klanten van de juiste informatie voorziet en dat je de juiste vervolgstappen zet om de vraag van de klant te kunnen beantwoorden. Dit kunnen hele uitlopende vragen zijn, van levertijden en nabestellingen tot aan retouren en problemen met bestellen. Daarnaast ga je proactief zelf de grotere klanten benaderen. Je houdt het verkoopgedrag van de klant in de gaten en op basis daarvan doe je gerichte productvoorstellen, daarnaast houd je de klant goed op de hoogte van de te verwachten binnenkomende producten. Kortom, een hele gevarieerde en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.