Agent

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Agent

10 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij die klantgerichte Callcenter tijger met affiniteit met de beauty branche? Ben jij overdag, in de avonden en op zaterdag beschikbaar en heb je ervaring met in-/outbound bellen? Dan zijn wij per direct opzoek naar jou!

Binnen deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze cliënt! Jij staat cliënten via telefoon, maar soms ook via e-mail en chat te woord. Je bezit het talent om van elke vorm van klantcontact een beleving te maken én jij wilt graag een bijdrage leveren aan een nieuwe dimensie van kwaliteit en klanttevredenheid. Hierdoor heb jij het in je om waarde toe te voegen voor de organisatie én voor de cliënt. Faceland Capelle is op zoek naar een Service Agent die flexibel inzetbaar is, door de weeks, in de avonduren en in de weekenden. Ben jij verder representatief, enthousiast, servicegericht, communicatief, open en commercieel? Come join our team!

Faceland is een jong en snelgroeiend bedrijf in de beauty branche. Met meer dan 10 vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Rotterdam, Barendrecht, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Venlo, Düsseldorf en Zürich zijn wij de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde in Nederland. Ook met chirurgie maken wij grote stappen.

Als Service Agent bij Faceland ben jij dienstverlenend ingesteld. Je kunt goed organiseren en plannen, neemt initiatief en bent flexibel en stressbestendig. Jij bent het aanspreekpunt van Faceland en beantwoordt vragen omtrent afspraken, behandelingen en klachten.