Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Adviseur Dagelijkse Bankzaken

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Stel je eens voor…
dat jij onze klant met een warm welkom ontvangt. En dat jij snel en effectief de klantbehoefte achterhaalt. Dit doe je door goed te luisteren naar de klant, door samen in gesprek te gaan en de klantvraag te inventariseren. Daarnaast adviseer je over de dagelijkse bankzaken en informeer je met betrekking tot complexe vraagstukken. Jij kan daarnaast verschil maken door klanten actief te motiveren om hun dagelijkse bankzaken online te regelen. Door jouw bijdragen kunnen klanten hun bankzaken zelfstandig regelen. Je biedt deze service aan zowel particuliere als bedrijven klanten.

Impact creëren

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze (toekomstige) klanten én het gezicht van de Rabobank in de markt en in lokale netwerken.
 • Als geen ander ben jij in staat om de juiste vragen te stellen, zodat je precies die ondersteuning kunt bieden die nodig is.
 • Jij hebt brede kennis van financiële producten en diensten, maar als jij het even niet meer weet, dan schakel je tijdig een collega met specialistische kennis in.

Jij blijft jezelf graag ontwikkelen, zodat je je klanten ook in de toekomst met de beste adviezen van dienst kan zijn.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Dagelijkse Bankzaken bundelt de krachten om elke dag weer onze klanten zelfverzekerd financiële keuzes te laten maken. Dit doen we door een sparringpartner te zijn, met oprechte interesse in de klant. Dankzij onze adviseurs dagelijkse bankzaken staat de klant er nooit alleen voor, want jij ondersteund op belangrijke momenten in het leven van de klant.

Met jouw talenten

Dat klantgerichtheid, flexibiliteit, meedenken en verbinding maken onmisbaar zijn voor de functie Adviseur Dagelijkse Bankzaken is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

 • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur met economische richting.
 • Je bent flexibel in werktijden, rouleert tussen verschillende locaties en bent bereid om in de avond te werken.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt een commerciële inslag.
 • Kennis van Rabo systemen is een pré.

Bij de Rabobank
Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 7,1 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren zoals:

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn;
 • In een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen hebben om hun thuisadministratie op orde te krijgen;
 • Samen met Vluchtelingenwerk Nederland helpen we 1.500 vluchtelingen bij het vinden van een goed passende baan.

Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 1.670 en € 2385,71;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget. Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen;
 • Een opleidingsbudget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding ;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken. 
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Adviseur Dagelijkse Bankzaken? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Meppel-Staphorst-Steenwijkerland.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 6 september. Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Bart de Kort, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.

Adviseur Dagelijkse Bankzaken